Eesti Eliit Rollimäng
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Eesti Eliit Rollimäng

80.79.113.50:7777

PealehtPealeht  PortalPortal  OtsiOtsi  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Joey Accardo Presidendiks!

Go down 
+6
Martin_Scout
krissa
Chris_Bryan
Rauno_Laasik
kaspar
Fratianno
10 posters
AutorTeade
Fratianno

Postituste arv : 614

Karakter
IC Nimi: Joey Accardo
IC Amet: LSPD Ülem.

Joey Accardo Presidendiks! Empty
PostitaminePealkiri: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 4:01 pm

*** Presidendi Avaldus ***

*** In Character ***

.::Sinu Nimi::.

Joey Accardo

.::Sinu Vanus::.

41 Aastat.

.::Miks Soovid Saada San Andrease Presidendiks::.

Ma Olen Märganud, Et Riigi Asjad Ei Ole Just Kõige Paremad, Mina Kui Presidendina, Teeksin Kõik, Et Neid Parandada. Ma Avaksin Trammi & Bussi Ning Rongi Liine, Et Inimesed Saaksid Paremini Liigelda, Alandaksin Makse, Teeksin Kõik, Et Kuritegevust Linnainimestest Eemal Hoida.

.::Oled Nõus, Et Ei Kasuta Oma Võimu Presidendina Ära?::.

Jah, Vannun Seda.

.::Elulugu::.

Ma sündisin Los Santose haiglas. Ema töötas mul riigikogus, ning oli seal siseminister. Isa tööta Presidendi ihukaitsjana. Ühel päeval tungiti presidendile kallale, ning president sai väga raskelt vigastada. Minu isa suri presidenti kaitstes. Ma olin väga kurb, ning ei käinud mitu nädalat koolis. Ma käisin Los Santose Nurmenuku Algkoolis , mul olid head sõbrad, ning mul oli koolis lõbus. Koolis eriti vaenlasi mul samuti ei olnud, kuigi vahest tuli ikka neid ette. Kui ma lõpetasin põhikooli, suri mu ema vähki, kopsuvähki. Ma olin jällegi väga kurb, kuid siis pidin ma minema sõjaväkke. Olin sõjaväes 2 aastat.Kui ma sõjaväest lahkusin, hakkasin ma endale uut kooli otsima, kus ma saaksin õppida. San Fierrost ma leitsingi ühe, ehk siis San Fierro 38. Keskkool. Ma kolisin enda ema & isa rahaga San Fierrosse, ning hakkasin seal elama ühe väikseses kahetoalises korteris. Koolis õppisin ma hästi ja leidsin ka mõne hea sõbra. Kui ma olin Keskkooli lõpetanud, kolisin ma Los Santosesse tagasi, ning läksin Los Santose 45. ülikooli Juurat õppima. Seal omandasin ma endale kõrghariduse. Õppisin seda 5 aastat. Ma pakkusin end Presidendi ihukaitsjaks, ja minu pakkumisega oldi nõus, kuna ma olin olnud sõjaväes edukas. Ma turvasin presidenti pikkaaega, kuni keegi otsutas presidendi tappa. President sai vigastada, kuid mitte surma. President lahkus oma positsioonilt, ning hakati valima uut presidenti..

.::Mida sa teeksid presidendina::.

Kehtestaksin uusi seaduseid.
Telliks riigikaitsjatele varustust, et nad saaksid meie riiki ning selle elanikke kaitsta.
Kuulaksin inimeste arvamusi ning soovitusi, ning viiksin need ka ellu.
Korraldaksin üritusi, kõnesi ja palju muud.

[b][u]
.::Haridus & Hariduskäik::.

Los Santose Lepatriinu Lasteaed
Los Santose Nurmenuku põhikool.
San Fierro 38. keskkool
Los Santose 45. Ülikool.
LSPD väljaõpe.

KÕRGHARIDUS

*** Out Of Character ***

.::Nimi::.

Erik Juhan

.::Vanus::.

13

.::RP oskus [X/10]::.

[8-9/10]

.::Kasutad Keybindse::.

Jah, AutoHotKey

.::Miks Soovid Presidendiks::.

Kuna mulle sobiks see koht, aitaksin inimesi, RP-ksin võimalikult lähedast IRL presidenti. Ei kimaks oma sportautodega ringi, vaid korraldaksin üritusi, peaksin kõnesi, jms.

.::Kaua oled Eeliit RP-s mänginud::.

Umbes 2-3 kuud

.::Nõustud, et ei riku serveri reegleid, ning tunned neid::.

Jah nõustun, ning tunnen.

.::Kaua oled RP serverites kokku mänginud::.

2 aastat umbes.

.::Kui aktiivne sa oled::.

No ikka olen, umbes 10-13 tundi päevas, oleneb ka päevast.

Viimati muutis seda Fratianno (Püh Juun 13, 2010 11:41 am). Kokku muudetud 6 korda
Tagasi üles Go down
kaspar

kaspar

Postituste arv : 312

Karakter
IC Nimi: Luigi_Ceppol
IC Amet: LSPD peadirektor

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 4:17 pm

((see oleks lihtsalt liiga haige kui mingi mafiooso saaks presidendiks..))
Tagasi üles Go down
Fratianno

Karakter

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 4:18 pm

(( ... Luba naerda, Chris oli ka ilge mafiooso, ja sai presidendiks, ta oli mingi 3 presidenti tapnud, ja sai ka, niiet ära tule ajama. David oli pmst sama. ))
Tagasi üles Go down
Fratianno

Karakter

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 6:00 pm

(( UUENDATUD! ))
Tagasi üles Go down
Rauno_Laasik

Postituste arv : 402

Karakter
IC Nimi: Rauno_Laasik
IC Amet:

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 6:52 pm

(( minu poolt ei, kuna tappad liiga palju raffast))
Tagasi üles Go down
http://www.gtasf.tk
Fratianno

Karakter

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 7:36 pm

(( See, et ma su kogematta maha lasin? No sorri, aga sa lõid menti, läksin vale bindi pihta, ja lasin kuidagi teid mõlemaid maha, võin teie kulud kümne kordselt korvata. Rohkem pole ma tapnud, kui ainult neid, kes on kurjategijad ning ründavad kedagi ))
Tagasi üles Go down
Chris_Bryan

Chris_Bryan

Postituste arv : 225

Karakter
IC Nimi: Chris_Bryan
IC Amet: Elumees

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 8:15 pm

((Kuulge kuulge, mis asja nagu.. Neid kille oli kindlasti rohkem kui 3.. Ühe presidendi jõudsin ma 10 min. jooksul 2 korda lausa tappa.. Ega ma nii lahja vend ka polnud :S))

Viimati muutis seda Chris_Bryan (Laup Juun 12, 2010 10:08 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Fratianno

Karakter

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyLaup Juun 12, 2010 9:03 pm

(( See on IC teema! Tunnistasid just ülesse, et tapsid presidente Mwuhahahahahahahahahahahahaa Very Happy ))
Tagasi üles Go down
krissa

Postituste arv : 145

PostitaminePealkiri: ddasasdasd   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 1:05 am

((vastu))
Tagasi üles Go down
Fratianno

Karakter

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 11:19 am

(( Põhjused ? Tahad näha sellist presidenti, kes jookseb enda villas Relvaga ringi & tapab neid kes teda ründavad, sõidab oma sportautode ja äritseb oma sõpradega? ))
Tagasi üles Go down
Martin_Scout

Postituste arv : 15

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 11:33 am

Tulid minu teemat laimama siis ma ka vastu
Tagasi üles Go down
Kristjan

Kristjan

Postituste arv : 95

Karakter
IC Nimi: Kalev_Tartu
IC Amet: Piraat

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 11:47 am

vastu, vana maffia ja nRP inimene
ja mitteaktiivne tüüp ka
suht mõttetu oleks, kui tema oleks president
Tagasi üles Go down
Erik_

Erik_

Postituste arv : 50

Karakter
IC Nimi: Erik_Crime
IC Amet: Yakuza liider

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 11:57 am

vastu, tapab kõiki relvadega
Tagasi üles Go down
TheBiker

Postituste arv : 186

Karakter
IC Nimi: Brian Connor
IC Amet: Mina'p see olen:D

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 2:36 pm

Poolt-Suht aktiivne ja Oskab RP
Tagasi üles Go down
Rauno_Laasik

Postituste arv : 402

Karakter
IC Nimi: Rauno_Laasik
IC Amet:

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 3:07 pm

joe , sinust asja ei saa kõik on vastu peale ühe Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.gtasf.tk
Oliver_Tuukri

Postituste arv : 87

Karakter
IC Nimi: Oliverr_Tuukri
IC Amet: Asepresident

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 3:08 pm

Olen kahe vahel olen nii halba kuulnud kui ka head
Tagasi üles Go down
Fratianno

Karakter

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! EmptyPüh Juun 13, 2010 3:13 pm

Kristjan kirjutas:
vastu, vana maffia ja nRP inimene
ja mitteaktiivne tüüp ka
suht mõttetu oleks, kui tema oleks president

Kas sa oled tainas? Mitteaktiivne? Ma olen päevas 12-14 tundi sees, ja mitte aktiivne? Wow..

Aga, kas sa tahaksid näha nRP presidenti, kes ei tegele rahvaga, ja hoolib ainult endast?
Chris & David olidki sellised, Chris oli parem, kuna ta tegeles natuke rahvaga, kuid sõitis oma sportautoga ringi, David ei tegelenud peaaegu üldse rahvaga, ja äritses enda autode jms.

ahjaa, Inimesed muutuvad.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Joey Accardo Presidendiks!   Joey Accardo Presidendiks! Empty

Tagasi üles Go down

Joey Accardo Presidendiks!
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» David Presidendiks
» ((SF Presidendiks.))Kandideerin presidendiks.
» Martin Scout presidendiks
» Armando Armani presidendiks .
» Presidendiks